pattern

Opgeladen en slim op weg

Ervaar de luxe van elektrisch rijden met onze slimme laadoplossingen

Afbeelding
banner line
Afbeelding

Oplossingen voor bedrijven

Certipower specialiseert zich in slimme laadoplossingen voor bedrijven, gericht op efficiënt energiebeheer en kostenbesparing. Met onze designlaadpalen en slimme diensten zijn we de all-in-one partner voor jouw bedrijf.

Afbeelding

Thuis laden

De slimme laadoplossingen van Certipower zorgen ervoor dat je zorgeloos thuis oplaadt. Via slim energiebeheer en eventueel doorrekenen van laadkosten laad je zo kostenefficiënt mogelijk met onze designlaadpaal.

pattern
Afbeelding
Configurator laadpalen Certipower
Configurator

Stel je laadpaal samen

Stel jouw ideale laadpaal samen en kies uit: het model, aantal laadpunten, kabel of socket, kleur en vermogen

Afbeelding
Advies laadpalen
Adviseren

Advies op maat

Door de situatie en behoeften van de klant grondig op te meten en in kaart te brengen, identificeren we de perfecte match met een gepaste laadoplossing, afgestemd op jouw specifieke wensen en vereisten.

Afbeelding
Installatie

Installatie van de laadpunt(en)

Door ons Certified installatieteam worden kabels getrokken, grondwerken uitgevoerd, en toestellen en/of meetsystemen geïnstalleerd. Steeds met zorg voor een veilige en betrouwbare setup. We garanderen een efficiënte installatie, inclusief keuring zonder zorgen.

Afbeelding
Configuratie

Configuratie door Certipower

Na installatie configureert Certipower de toestellen en meetsystemen op maat, waarbij klanten worden begeleid bij het instellen van slimme laadschema's voor een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring, afgestemd op individuele behoeften.

Afbeelding
Beheer

Beheer van jouw toestellen

Certipower beheert je slimme laadtoestellen, maakt ze zichtbaar op laadapps en kaarten, stelt tarieven in, en garandeert automatische uitbetalingen, met volledige controle en optimalisatie van je laadprocessen via ons intuïtieve beheerplatform.

Afbeelding
Service laadpalen Certipower
Service

Service op maat

Certipower biedt voor elke klant een service op maat, inclusief hulp bij het instellen van je Smappee-app en/of My.Certipower na installatie. Bij problemen met je laadpunt(en) garanderen we snelle herstellingen. Zo kan je altijd op ons  rekenen voor ononderbroken service en tevredenheid.

Split billing

Een complete ontzorging

Certipower zorgt voor een volledige ondersteuning. Thuisladen voor werknemers, één factuur voor werkgevers. Minimaliseer administratie en garandeer correcte maandelijkse terugbetalingen. Ontdek het gemak van probleemloos thuis laden en hoe Certipower je volledig ontzorgt.

pattern
Afbeelding
Snelladers Certipower

Inspirerende Certipower realisaties

Ontdek de veelzijdigheid van de laadoplossingen van Certipower. Van laadpalen thuis als particulier of via het werk tot grote bedrijfsparkings en geavanceerde snelladers, wij bieden steeds een oplossing op maat dat duurzaamheid en efficiëntie uitstraalt in elk project. Laat je inspireren door onze realisaties en ontdek onze tevreden klanten. 

Klaar om elektrisch te rijden?

Start met opladen!

Afbeelding

Advies op maat

Iedere situatie is uniek. Daarom helpen we je graag in detail verder om zonder zorgen elektrisch te rijden. Vraag daarom gratis en vrijblijvend een offerte aan bij Certipower. Wij zorgen voor een oplossing op maat!

Afbeelding

Vragen of fiscaliteit?

Profiteer van fiscale voordelen voor jouw elektrische auto met onze whitepaper. Krijg inzicht in de belastingvoordelen en download direct jouw gids voor slimme besparingen. Klik en bespaar!