pattern

The power of teamwork @Certipower

Certipower leidt de weg in de ontwikkeling van geavanceerde laadoplossingen voor elektrische voertuigen, gericht op het combineren van duurzaamheid met innovatie. Met het oog op een groenere toekomst, streven we naar het versnellen van de overstap naar elektrisch rijden.

Afbeelding

Hiervoor staan we …

Afbeelding

Expertise in elektrisch laden

Certipower onderscheidt zich door zijn diepgaande kennis en expertise op het gebied van elektrische laadinfrastructuur. Met een team van specialisten die de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op de voet volgen, biedt Certipower geavanceerde, op maat gemaakte laadoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant.

Afbeelding

Duurzaamheid en innovatie

Een kernprincipe van Certipower is de toewijding aan duurzaamheid. Door het aanbieden van energie-efficiënte laadstations die kunnen integreren met hernieuwbare energiebronnen, streeft Certipower ernaar om de ecologische voetafdruk van elektrisch rijden te minimaliseren en bij te dragen aan een groenere toekomst.

Afbeelding

Klantgerichte service en ondersteuning

Certipower zet zich in voor een uitzonderlijke klantenservice, van advies en installatie tot na-service ondersteuning, en biedt persoonlijke begeleiding door het hele proces om optimale ervaringen, maximale tevredenheid en betrouwbaarheid van hun laadoplossingen te verzekeren.

Afbeelding

Expertise en know how

In het hart van Certipower ligt een onwrikbare toewijding aan expertise en knowhow. Als specialisten in de snel evoluerende markt van elektrisch rijden, begrijpen we het belang van voortdurende ontwikkeling en aanpassing. Daarom investeren we constant in het monitoren van de laatste marktveranderingen en zorgen we ervoor dat ons hele team regelmatig wordt bijgeschoold.

Deze aanpak stelt ons in staat om onze klanten te ondersteunen bij elke stap van hun transitie naar elektrisch rijden. Of het nu gaat om het adviseren over de nieuwste laadtechnologieën of het implementeren van geavanceerde laadoplossingen, onze expertise zorgt voor een soepele en efficiënte overgang. Bij Certipower leveren we niet alleen producten en diensten; we delen kennis en inzichten om onze klanten te bekrachtigen in een steeds veranderende markt.

pattern
Afbeelding

Certipower als werkgever

Ben je gepassioneerd door duurzame energie en innovatie, en klaar om een verschil te maken in de wereld van elektrisch rijden? Certipower biedt je de unieke kans om deel uit te maken van een dynamisch team dat werkt aan de oplossingen van elektrische mobiliteitsoplossingen.

Afbeelding
Service laadpalen Certipower

Hoe wij jouw toekomst zien?

Certipower ziet de toekomst van de klant veranderen naar een duurzamere levensstijl, met elektrisch rijden als kernpunt. Ze zetten zich in om deze evolutie te vergemakkelijken door klanten te voorzien van toegankelijke, geavanceerde laadoplossingen die naadloos integreren in hun dagelijks leven. Door advies, installatie en ondersteuning te bieden, helpt Certipower klanten niet alleen bij de overstap naar elektrisch rijden, maar zorgt het ook voor een toekomst waarin energie-efficiëntie, kostenbesparing en een verminderde impact op het milieu centraal staan.

Afbeelding
Snelladers Certipower

Een blik achter de schermen

Bij Certipower onthult zich een wereld van innovatie, duurzaamheid en toewijding. Als pionier in de elektrische mobiliteitssector werkt een team van gedreven medewerkers dagelijks aan het ontwikkelen en verfijnen van geavanceerde laadoplossingen. Deze inzet is gericht op het faciliteren van de transitie naar elektrisch rijden, met een visie die verder reikt dan het product alleen; het gaat om het creëren van een duurzamere toekomst voor iedereen.

Ontmoet ons team

Afbeelding
CEO
Geert
Afbeelding
Sales manager
Xavier
Afbeelding
EV Charge Advisor
Eveline
Afbeelding
EV Charge Advisor
Luc
Afbeelding
EV Charge Advisor
Maarten
Afbeelding
EV Projectleider
Jan
Afbeelding
EV Projectleider
Kris
Afbeelding
EV Projectleider
Ethem
Afbeelding
After sales
Zeno
Afbeelding
Marketeer
Cobe
Afbeelding
Administratie
Evelyne
Afbeelding
Administratie
Gwendoline
Afbeelding
Jouw naam ook hier? Solliciteer nu!