pattern

Oplossingen voor particulieren

Door in te zetten op slim laden wil Certipower haar klanten op een comfortabele manier ondersteunen naar een duurzame en kostenefficiënte wijze van omspringen met energie. 

Ons aanbod

Laders voor bij je thuis

pattern
Afbeelding

Smappee EV One

 • Laden tot 22kW
 • Beveiliging met RFID-kaart mogelijk
 • Model voor op de grond
 • Een socket voor eigen laadkabel
 • Laadstatus zichtbaar aan het LED-logo
Afbeelding

Smappee EV Wall

 • Laden tot 22kW
 • Beveiliging met RFID-kaart mogelijk
 • Op de muur of montage op een paal
 • Elegant zwart of tijdloos wit
 • Met socket of vaste laadkabel
 • Laadstatus zichtbaar aan het LED-logo
Afbeelding
Advies laadpalen
Adviseren

Advies op maat

Door de situatie en behoeften van de klant grondig op te meten en in kaart te brengen, identificeren we de perfecte match met een gepaste laadoplossing, afgestemd op jouw specifieke wensen en vereisten.

Afbeelding
Installatie

Installatie van de laadpunt(en)

Door ons Certified installatieteam worden kabels getrokken, grondwerken uitgevoerd, en toestellen en/of meetsystemen geïnstalleerd. Steeds met zorg voor een veilige en betrouwbare setup. We garanderen een efficiënte installatie, inclusief keuring zonder zorgen.

Afbeelding
Configuratie

Configuratie door Certipower

Na installatie configureert Certipower de toestellen en meetsystemen op maat, waarbij klanten worden begeleid bij het instellen van slimme laadschema's voor een naadloze en gebruiksvriendelijke ervaring, afgestemd op individuele behoeften.

Afbeelding
Beheer

Beheer van jouw toestellen

Certipower beheert je slimme laadtoestellen, maakt ze zichtbaar op laadapps en kaarten, stelt tarieven in, en garandeert automatische uitbetalingen, met volledige controle en optimalisatie van je laadprocessen via ons intuïtieve beheerplatform.

Afbeelding
Service laadpalen Certipower
Service

Service op maat

Certipower biedt voor elke klant een service op maat, inclusief hulp bij het instellen van je Smappee-app en/of My.Certipower na installatie. Bij problemen met je laadpunt(en) garanderen we snelle herstellingen. Zo kan je altijd op ons  rekenen voor ononderbroken service en tevredenheid.

pattern
Afbeelding
Laadpaal thuis via je werkgever?

Probleemloos thuis laden met een bedrijfswagen

Werknemers met een bedrijfswagen de mogelijkheid geven om thuis te laden, het is een hele opdracht. Geen zorgen, want Certipower adviseert je tijdens dit proces en ontzorgt je volledig. Ontdek meer over onze split-billing.

Enkele van onze thuisreferenties

Particulieren | Hooglede

Installatie bij een particulier

Deze monofasige EV wall werd aan de voorkant van het huis geïnstalleerd. De klant kan vanaf nu wanneer hij maar wilt zijn elektrische auto laden.  

Particulieren | Tielt

Installatie bij een particulier

Hier werd er gekozen voor een Charge@Home, namelijk de standaardinstallatie van de Smappee EV Wall. Een andere plus is het slimme meetsysteem, door deze inzichten kunnen ze hun kosten beperken.

Particulieren | Middelkerke

Installaties bij een particulier

Deze particuliere klant staat nu iedere morgen op met een volle batterij en kan met een gerust hart aan zijn dag beginnen.

FAQ

Veelgestelde vragen over opladen thuis

Wat bedoelen we met kW en kWh?

Watt (symbool W) is de eenheid voor energetisch vermogen. Deze eenheid vindt je terug bij alle elektrische apparaten en huishoudelijke toestellen. Bij grotere apparaten (bijvoorbeeld stofzuiger of auto) spreken we van kilowatt (kW), waarbij één kW gelijk is aan 1000 W.

Kilowattuur (kWh) is de eenheid voor het energiehoeveelheid. Eén kWh is gelijk aan het verbruik van een elektrisch toestel van 1000 Watt gedurende één uur.

Als we spreken over het laadvermogen van het laadstation, is deze uitgedrukt in kW. Het laadvermogen van de batterij drukken we uit kWh.

Kan ik opladen via het stopcontact?

Het is mogelijk om jouw elektrische wagen op te laden via het stopcontact. Het laden van je wagen zal meer tijd in beslag nemen omdat er meestal een maximaal laadvermogen is van slechts 2,3 kW. De gemiddelde batterijcapaciteit van elektrische auto’s is 60 kWh, wat betekent dat de wagen iets meer dan 26 uur moet opladen in dit geval.
Naast de langere laadtijd loop je ook het risico om het elektrisch circuit te overbelasten. Zeker als er nog andere zware apparaten zijn aangesloten op hetzelfde circuit. Deze overbelasting kan kortsluiting veroorzaken, alsook ervoor zorgen dat je kabel oververhit raakt. Dat brengt dan weer een brandrisico met zich mee.
De conclusie is dat je met het stopcontact theoretisch kan opladen, maar dat een laadpaal de snellere, slimmere en veiligere optie is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan.