pattern

Laadpuntbeheer

Certipower zorgt ervoor dat jouw laadpunt geld zal opbrengen. Wij helpen je met het maximale te halen uit je laadpunt. Via het (semi-)openbaar stellen van jouw laadinstallatie kan je verschillende tarieven instellen. Daarnaast worden je laadpunten 24/7 gemonitord, krijg je toegang tot diverse rapporten en worden je laadpalen geüpdatet.

Wat houdt het in?

Onderscheidende diensten van Certipower

Afbeelding

Beheer en bekendmaking

Als Charge Point Operator (CPO) fungeert Certipower als beheerder van jouw laadpunten. Dit houdt in dat ze geregistreerd worden op ons platform. Indien je ervoor kiest om jouw laadpunt publiek te plaatsen, zorgen wij ervoor dat het laadpunt weergegeven wordt in de daartoe voorziene apps. Daarnaast kunnen EV-rijders met een laadpas terecht bij jouw laadstation om te komen laden. 

Afbeelding
Smappee App

Automatische verrekening

Verder krijg je als klant bij Certipower via de CPO-diensten de mogelijkheid om jouw elektriciteit op drie verschillende manieren aan te prijzen aan het publiek van EV-rijders. Ofwel per sessie, per kWh of laadminuut. Certipower neemt het verrekenen van de verschillende (externe) laadsessies op zich. Je ontvangt dan per kwartaal een overzicht van de laadsessies en hoeveel die jou opgebracht hebben. Het enige wat je hoeft te doen, is op het einde van het kwartaal een factuur uit te sturen met het totale laadbedrag. Het mooie is ook dat zelfs deze factuur automatisch kan gegenereerd worden.

7/7 monitoring

Jouw laadpunten worden 7/7 gemonitord door ons systeem en je kan de info dus op ieder moment raadplegen. Met real-time updates en gedetailleerde rapportage, heb je altijd volledige controle en inzicht in je laadactiviteiten. Ons beheersysteem zorgt voor een optimale werking en efficiëntie van je laadpunten. Bovendien staat Certipower altijd klaar om je te helpen bij eventuele vragen of problemen.

Rapporten & statistieken

Via ons platform krijg je ook snel toegang tot rapporten over de verbruikte energie door jouw laadpunten, laadtijden, wie er laadt en wanneer er geladen wordt. Deze gedetailleerde rapporten stellen je in staat om energie-efficiëntie te optimaliseren en kosten te beheersen.

Firmware updates

De firmware updates van onze laadtoestellen zijn uiteraard inbegrepen in de prijs van onze CPO-diensten. Op die manier ben je mee met de laatste technologische veranderingen in laadpuntbeheer. Dit zorgt ervoor dat je laadsystemen altijd up-to-date blijven met de nieuwste functies en beveiligingsmaatregelen. Regelmatige updates garanderen ook maximale efficiëntie en betrouwbaarheid van je laadpunten.

Afbeelding
pattern
Afbeelding
Meetsystemen

Interesse in onze meetsystemen?

Ontdek onze meetsystemen en vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij Certipower!

Oplossingen

Andere slimme oplossingen van Certipower

Afbeelding

Slim laden & meetsystemen

Combineer slimme laadoplossingen met slimme meetsystemen. Zo kan je als EV-rijder je laadsessies optimaliseren voor kostenbesparing, optimalisatie van zonne-energie en efficiënt energiegebruik.

Afbeelding

Split billing

Split billing is een systeem voor het verdelen van kosten tussen meerdere partijen. Het stelt werkgevers en werknemers in staat de kosten van het opladen van elektrische auto's te delen, wat bijdraagt aan duurzame transparantie.

Afbeelding

Service

Service op maat is essentieel in deze nieuwe en continu veranderende markt. Ons deskundige team staat voor je klaar, 7 dagen per week, van 7u tot 22u en is steeds bereikbaar op 051 79 20 22.  In geval van nood zijn we snel ter plaatse voor interventies.