pattern

Werken bij Certipower 

Door in te zetten op slim laden wil Certipower haar klanten op een comfortabele manier ondersteunen naar een duurzame en kostenefficiënte wijze van omspringen met energie. 

Afbeelding

Waarom kiezen voor Certipower?

Afbeelding

Innovatief

Bij Certipower is innovatie de kern van alles wat we doen. We streven ernaar om voorop te lopen in de ontwikkeling van slimme laadoplossingen, zodat jij altijd kunt rekenen op de meest geavanceerde technologie. Onze drive om te vernieuwen zorgt ervoor dat jouw ervaring met elektrisch rijden steeds beter wordt.

Afbeelding

Ambitieus

Onze ambitie bij Certipower is wat ons motiveert om grenzen te verleggen. We stellen hoge doelen om de transitie naar duurzame energie te versnellen en iedereen de kracht van elektrisch rijden te laten ervaren. Samen werken we aan een ambitieuze toekomst met slimme, efficiënte en toegankelijke laadoplossingen.

Afbeelding

Eerlijk

Eerlijkheid staat bij Certipower hoog in het vaandel. Transparantie in onze producten, diensten en communicatie is essentieel. We bouwen vertrouwen op door altijd helder en oprecht te zijn naar onze klanten, partners en medewerkers, zodat je met zekerheid de overstap naar elektrisch rijden kunt maken.

Afbeelding

Positief

Een positieve instelling doorweeft onze aanpak bij Certipower. Wij geloven dat een optimistische blik op technologie en innovatie de weg baant voor een betere toekomst. Ons team bevordert een sfeer waarin positiviteit heerst, wat ons in staat stelt om uitdagingen om te zetten in kansen.

Afbeelding

Verbindend

Verbinden is waar Certipower voor staat. We brengen mensen, ideeën en technologieën samen om de transitie naar elektrisch rijden soepel en efficiënt te laten verlopen. Onze gemeenschap van klanten, werknemers en partners is het hart van onze missie om een duurzame wereld te creëren.

pattern
Afbeelding
Jobs bij Certipower
Collega aan het woord

Bij Certipower maken we echt het verschil door onze rol in het verhaal van elektriche mobiliteit. Het is geweldig om te werken in een omgeving waar innovatie hand in hand gaat met ambitie en waarbij het team zo'n nauwe band heeft.

Eveline Brulez - Account Manager

Afbeelding

Zelfontplooiing en ruimte voor initiatief 

Bij Certipower staat jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij begrijpen dat de wereld van elektrisch rijden voortdurend evolueert en dat onze medewerkers de kennis en vaardigheden moeten hebben om deze veranderingen bij te benen. Daarom investeren we in jou met een uitgebreid aanbod aan cursussen en opleidingen, zodat je altijd vooroploopt met de laatste marktontwikkelingen en technologieën.

Jouw groei is onze groei. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om initiatieven te nemen. Of het nu gaat om het optimaliseren van processen, het ontwikkelen van nieuwe diensten of het delen van frisse inzichten, bij Certipower is jouw stem belangrijk en je bijdrage waardevol. We creëren een omgeving waarin je aangemoedigd wordt om out-of-the-box te denken en waar elk idee de potentie heeft om uit te groeien tot een innovatieve oplossing.