pattern

Onze diensten

Ontdek onze diensten die aan al jouw behoeften voldoen. Van installatie tot onderhoud, wij bieden diverse services om jouw ervaring probleemloos te maken.

Afbeelding

Laadpuntbeheer

Certipower beheert als Charge Point Operator je laadpunten, registreert ze op hun platform, en zorgt voor publieke zichtbaarheid en toegankelijkheid. Dit leidt tot meer gebruik en opbrengst. We bieden variabele prijsmodellen voor elektriciteit aan EV-rijders, maandelijkse inkomstenoverzichten, 24/7 monitoring van laadpunten, toegang tot verbruiksrapporten, en inbegrepen firmware-updates om technologisch up-to-date te blijven.

Afbeelding

Slim laden & meetsystemen

Krijg real-time inzicht in jouw energieverbruik via ons dashboard en app, en herken grootverbruikers of installaties die pieken veroorzaken. Onze Smappee Smart Charging optimaliseert het laadvermogen en verdeelt energie slim, met aanpasbare voorkeuren voor jou. Smappee Infinity voorkomt overbelasting en maakt integratie met zonne-energie mogelijk voor zelfvoorziening. De app biedt een gedetailleerd overzicht van alle energiebronnen, kosten en beheer van jouw laadsessies.

pattern
Afbeelding
Split billing

Het eenvoudig systeem van split billing

Split billing is een systeem dat werkgevers en werknemers in staat stelt de kosten voor het opladen van elektrische auto's te delen.

Afbeelding

Service & onderhoud

Service op maat is essentieel in deze nieuwe en continu veranderende markt. Ons deskundige team staat voor je klaar, 7 dagen per week, van 7u tot 22u en is steeds bereikbaar op 051 79 20 22.  In geval van nood zijn we snel ter plaatse voor interventies.