pattern

Slim laden & meetsystemen 

Met Certipower geniet je van slimme laadoplossingen en meetsystemen die samenwerken om jouw laadervaring te optimaliseren. Bespaar op kosten en spring efficiënt om met je (zonne-)energie, met het voordeel van realtime inzichten in jouw verbruik.

Wat houdt het in?

Hier vind je een overzicht

Afbeelding

Krijg inzichten in je energieverbruik

Met onze oplossing krijg je real-time inzicht in je energiehuishouding. De gegevens worden bewaard en blijven inzichtelijk in een dashboard en app. Grote verbruikers of installaties die pieken geven kunnen worden herkend door onze meetsystemen. Zo kan je correcte beslissingen nemen over de vervanging van toestellen, grootte van zonnepaneleninstallaties, batterijen, aantal laadpalen.

Afbeelding

Laad elektrische auto's met hoge efficiëntie

Door middel van Smappee Smart Charging kun je het beschikbare laadvermogen intelligent verdelen tussen je laadconnectoren en andere apparaten. Je kunt zelfs instellen dat bepaalde gebruikers meer vermogen krijgen of uitsluitend laden met zonne-energie, wat de efficiëntie van je energieverbruik aanzienlijk verhoogt.

Meting, balancering en verbetering 

Het Smappee Infinity-systeem monitort het energieverbruik en vergelijkt dit met het maximale vermogen van je huis of bedrijf. Overgebleven energie wordt slim herverdeeld naar de laadpunten, wat helpt bij het voorkomen van overbelasting. Zo blijft je systeem veilig en efficiënt, terwijl je continu inspeelt op de energiebehoeften van je elektrische voertuigen.

Afbeelding
Oplossingen

Andere slimme oplossingen van Certipower

Afbeelding

Laadpuntbeheer

Via My.Certipower brengt je laadpunt geld op. Wij helpen je met het maximale te halen uit je laadpunt, want we zetten deze (semi-)openbaar, je stelt verschillende tarieven in, zorgt ervoor dat publieke laadpassen hier kunnen laden, ... 

Afbeelding

Split billing

Split billing is een systeem voor het verdelen van de laadkosten wanneer een medewerker thuislaadt. Het stelt werkgevers en werknemers in staat de kosten van het opladen van elektrische auto's te delen, wat bijdraagt aan duurzame transparantie.

Afbeelding

Service

Service op maat is essentieel in deze nieuwe en continu veranderende markt. Ons deskundige team staat voor je klaar, 7 dagen per week, van 7u tot 22u en is steeds bereikbaar op 051 79 20 22.  In geval van nood zijn we snel ter plaatse voor interventies.