pattern
Verhelst Group
Oostende

Verhelst zet in op comfort en snelheid

Certipower en Verhelst Group hebben een samenwerking opgezet om de volledige omschakeling te maken naar elektrisch rijden. Ze doen dit met een uitgebreid netwerk van 56 laadpunten, verspreid over 14 strategische locaties in Vlaanderen. Hierbij werken we met laadpalen op de sites zelf, openbaar gezet door de CPO van My.Certipower. Ook bij de werknemers thuis werd er gekozen voor laadpalen.

Laadoplossingen bij Verhelst Group

14 locaties van Verhelst Group

Over heel Vlaanderen hebben bij verschillende ondernemingen onder de Verhelst Group waaronder, Top-Mix, Bouwmaterialen, Aannemingen of Natuursteen

Combinatie van EV Wall en EV Base

Er werd gekozen voor de slimme designlaadpalen van Smappee om Verhelst te ondersteunen in de elektrificatie van hun wagenpark. In totaal worden er bij de verschillende bedrijfslocaties gekozen voor 26 EV Bases en 4 EV Walls, goed voor 56 laadpunten over gans Vlaanderen.

Openbaar via My.Certipower

Alle deze laadstations zijn publiek beschikbaar via My.Certipower. Dat wil dus zeggen dat zowel bezoekers als eigen medewerkers hier kunnen komen laden. Het is zelfs mogelijk om met een bepaalde kaarten gratis te doen laden of aan een kortingstarief.

Medewerkers ontzorgd

Via Verhelst krijgen de medewekers die elektrisch rijden de mogelijkheid om een laadpaal thuis te plaatsen. Via de slimme laadpaal van Smappee laden ze op via de meest efficiënte manier. Iedere werknemer wordt ook maandelijks volledig automatisch terugbetaald voor de thuislaadsessies via split-billing.

Afbeelding
Realisatie Verhelst Group

We kozen voor Certipower omdat zij een totaaloplossing bieden. Naast laadpalen hadden we nood aan databeheer en slimme oplossingen. Nu hebben we laadpalen op onze parking staan, alsook bij medewerkers thuis.

Koen De Vlieger, Directeur installaties en materieel